Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bérletes koncertsorozat a 2017/2018-as évadban is!

FORMABONTÓ címmel indul útjára bérletes koncertsorozatunk a 2017/2018-as évadban. A Laffert Kúria és a Duo Klaviart zenei sorozatában megismerkedhetnek a zenei formák változatos, szabad, olykor visszatérő vagy épp szigorú világával.

Miért érdemes bérletet vásárolni? A bérletes koncertsorozat négy előadásán, az ajándék húsvéti koncerten és a sorozathoz tartozó két matiné koncerten kívül FORMABONTÓ bérlete még a 2018-as nyári szabadtéri rendezvényeinkre (zenés estek a teraszon, szabadtéri színház, stb.) is érvényes lesz, mi több,  2017/2018-as évad kijelölt programjainál további kedvezményekre jogosítja fel Önt.

FORMABONTÓ bérlet ajándékként? Természetesen! Az elmúlt évek során számos vendégünk vásárolt komolyzene kedvelő szeretteinek, barátainak koncertbérletet születésnapi, névnapi ajándékként. Bérletünk elegáns megjelenése hűen türközi intézményünk és programjaink igényességét, magas színvonalát.

A bérletek szeptember 10-től megvásárolhatók a Laffert Kúriában, a József Attila Művelődési Házban, valamint megrendelhetők telefonon és online, az alábbi felületen.

Tartsanak velünk a 2017/2018-as évadban is!

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

BÉRLETRENDELÉS - FORMABONTÓ-sorozat

A bérlet a teljes sorozatra érvényes (öt előadás), valamint további belépőjegyes előadásoknál kedvezményre jogosít fel. A bérleteket a Laffert Kúriában vehetik át nyitvatartási időben, vagy legkésőbb az előadás megkezdése előtt. A végösszeg 0,- Ft, melyet személyesen, készpénzben kell megfizetni a bérlet átvételekor. A foglalásról e-mailben visszaigazolást küldünk! Amennyiben nem érkezik meg, kérjük jelezze!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here