FORMABONTÓ I. – “Visszatérés” – RONDÓ

62
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

FORMABONTÓ címmel indul útjára a 2017/2018-as évadban bérletes koncertsorozatunk, amelynek első előadása szeptember 24-én, vasárnap, 17 órától várja az érdeklődőket. A zenei formák világába kalauzoló sorozat elsőként a RONDÓ formájával ismerteti meg vendégeinket Mohácsi Gyula brácsaművész, valamint Bizják Dóra és Zentai Károly zongoraművészek.

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

JEGYFOGLALÁS - FORMABONTÓ I.

A jegyeket a Laffert Kúriában vehetik át nyitvatartási időben, vagy legkésőbb az előadás megkezdése előtt. A végösszeg 0,- Ft, melyet személyesen, készpénzben kell megfizetni a jegy átvételekor. A foglalásról e-mailben visszaigazolást küldünk! Amennyiben nem érkezik meg, kérjük jelezze!
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

BÉRLETRENDELÉS - FORMABONTÓ-sorozat

A bérlet a teljes sorozatra érvényes (öt előadás), valamint további belépőjegyes előadásoknál kedvezményre jogosít fel. A bérleteket a Laffert Kúriában vehetik át nyitvatartási időben, vagy legkésőbb az előadás megkezdése előtt. A végösszeg 0,- Ft, melyet személyesen, készpénzben kell megfizetni a bérlet átvételekor. A foglalásról e-mailben visszaigazolást küldünk! Amennyiben nem érkezik meg, kérjük jelezze!
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here