Múzeumok Éjszakája 2017

89
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zenés mesesarok, baráti activity, kiállításmegnyitó, esti koncert és táncbemutató várta az érdeklődőket június 24-én, a Múzeumok Éjszakáján a Laffert Kúriában.

Idén is számos programmal várta a közönséget a Laffert Kúria a Múzeumok Éjszakáján. Délután a gyerekeket és a baráti társaságokat várták először:

Bajnok Éva és Gondos Brigitta játékos dalokkal, papírszínházzal és számos érdekes történettel készültek a gyerekek részére, miközben a csapatok egy jó hangulatú activity-re készülődtek. A kevés számú vállalkozó természetű játékos ellenére egy igazán izgalmas, szórakoztató verseny alakult ki az Atelier-n.

Legnépszerűbb programnak a Nemes Ferenc faragó, népi iparművész „Faragott boldogság” című kiállításának megnyitója bizonyult. A teltházas rendezvényen Schuszter Andrea és Axman Péter Weiner Leó és Bartók Béla műveivel köszöntötték az alkotót és a vendégeket, végül Gáll Sándor, a Laffert Kúria intézményvezetője nyitotta meg a kiállítást. Mindeközben a Dunaharaszti Katonai Hagyományőrző Egyesület egy mini-kiállítással készült a teraszon, ahol a fegyverek és katonai öltözetek bemutatása mellett az érdeklődők kérédéseire is szívesen válaszoltak.

A kiállításmegnyitót követően az érdeklődők az Early Morning zenekar koncertjét hallgathatták meg. A fiatal művészekből álló együttes népzene és jazz ötvözésű darabokkal, illetve francia dalokkal készült a Múzeumok Éjszakájára. A koncert után Bóbis László és swing csapata egy fergeteges Lolly Pop bemutatóval kápráztatta el a közönséget, a bemutatót követően pedig a bátrabb jelentkezőknek a charleston lépéseit tanították meg.

A tervezett programmal ellentétben érdeklődés hiányában végül nem került sor a Drága Elza! című film levetítésére

További képek a rendezvényről>>>

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.