Szolgáltatások

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Szolgáltatások a Laffert Kúriában

ku-8A Laffert Kúria, mint intézmény Dunaharaszti Város központi kulturális feladatait látja el. Galériaként három térben rendez képzőművészeti kiállításokat. Az épület minden helyisége természetes fénnyel megvilágított, bizonyos termei korlátozott mértékben sötétíthetőek.

Az emeleten elhelyezkedő kiállítótér az Atelier az épület manzárd kialakítású tetőtere. mely helyet ad a Baktay Ervin Gimnázium nemzetközi kortárs képzőművészeti gyűjteményéből látható válogatásnak, és rendezvények tartására is alkalmas. Berendezéstől függően ültetett módon 80-100 fő befogadására is alkalmas. A földszinti szalonok 50 -100 fő közötti befogadóképességgel színvonalas zenei és irodalmi rendezvényeknek, kamara-előadásoknak, filmvetítéseknek a helyszíne. Az önkormányzati városi eseményeken és saját rendezvényein kívül helyet ad a városi zeneiskola koncertjeinek, valamint esküvői szertartások lebonyolítására is szolgál.ku-6

Az esküvőkön kívül rendezvényre helyiséget külső szervezőknek az intézmény nem ad bérbe.

A termek alapvető berendezettsége biztosított, a földszinten mozgáskorlátozottak számára külön bejáró áll rendelkezésre, valamint az épület rendelkezik a kétnemű mosdókon túl akadálymentesített, pelenkázóval felszerelt mellékhelyiséggel.

ku-1A kúria barokk átiratú kertje 335 m2, hófehér mészkő terasszal és óriási szabad zöld felülettel, levendulással, lugasokkal jó idő esetén kiválóan alkalmas a városi, önkormányzati protokolláris események lebonyolítására, vendégfogadásra, vagy egyéb szabadtéri rendezvények kültéri megtartására.

e-4A kúria területén wifi hozzáférést biztosítunk.

A kúria előtti útszakaszon, illetve a szomszédos templom mellett található parkolóban a parkolás ingyenes. A kúria belső udvarán a parkolás nem megengedett!

Dohányzás kizárólag a teraszon, valamint a kertben, az erre kijelölt helyeken lehetséges.

Esküvő egy modern barokk kúriában  Esküvői berendezés itt látható >>

e-3A Laffert Kúria épületét, sajátos atmoszférájából adódóan, különleges, exkluzív esküvők megrendezésére ajánljuk.

Befogadóképesség

Az épület különböző típusú esküvői szertartások és azt követő fogdások megrendezésre alkalmas. A termek, a kert olyan hangulatot és atmoszférát áraszt, mely kiemeli az esemény jelentőségét.

A kúria barokk kertje és a terasz jó idő esetén kiválóan alkalmas a vendégfogadásra, pezsgős koccintás megtartására.

Az épület és annak frissen telepített, gondozott kertje kiválóan alkalmas esküvői fotók elkészítésére.

e-2A Laffert Kúria esküvői terembérlete catering szolgáltatás igénylése esetén áll az ifjú pár rendelkezésre.

A részletes elrendezési típusokat és az iránymutató árakat a letölthető prospektus tartalmazza.

Esküvő, vagy fotózás megrendeléséhez az űrlap itt található >>

Az esküvői díjakat tartalmazó önkormányzati rendelet ide vonatkozó része itt olvasható>>

Fotó, videó, film

A Laffert Kúria épülete és kertje kiváló helyszíne filmforgatásoknak, reklám vagy videoklip forgatásoknak, divatfotózásoknak. Az épület tereiben keverednek a történeti terek modern enteriőrökkel, valamint kortárs bútorokkal és alkotásokkal.

Az épület egyik traktusa 5 történeti térből áll, melyek egy teremsorként összenyithatóak, és megidézhető a barokk enfilade-os térsorok hangulata. E terek bútorozottsága és belső kialakítása alapvetően történeti jellegű, egy-egy modern bútor vagy szín beiktatásával.

Az épület másik traktusa egy teljesen egybe nyitott 4 teremből, és egy hallból, valamint egy folyosóból álló térsor. Itt visszafogott színezés, egy-egy karakteres bútor, valamint karakteres burkolatok adják a modern hangulatot.

ku-3

Az emeleten egy műterem-hangulatot árasztó, felülvilágítóval ellátott, modern manzárd tetőtér található belső kerttel.

A Kúria kertje hatalmas terasszal, fűszerkerttel, szabadtéri színpaddal, levendulaággyal, és lugassal áll rendelkezésre az esküvői, vagy egyéb események fotózásához.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.