Családi délután a „nádorosokkal”

517
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Már nyolcadik alkalommal rendeztük meg közösen a Nádor Lakóparkért Közhasznú egyesülettel családi délutánunkat a Laffert Kúriában.
Idén is érdekes, sokakat megmozgató programokkal készültünk. Szülők, rokonok, barátok és diáktársak töltötték meg a Laffert Kávézót a Brauswetterné Kati tanítványai számára rendezett kerámia-kiállítás megnyitóján. Az eseményen énekelt és gitározott Saláta Gergő, aki nem először lépett fel nálunk kiállítás megnyitón. A tárlat elnyerte a közönség tetszését, és a rendezvényt követő napokon is sok látogató érkezett, hogy a kiállított kerámiákban gyönyörködjön.
A megnyitó után az emeleti műterem galériában dr. Szigeti Zoltán, az ELTE Növényélettani Tanszékének professzora tartott előadást a különleges növényekről.
Akik a biológia rejtelmei helyett inkább az aktívabb tevékenységet választottak, azok számára a teraszon szerveztek a nádorosok kézműves foglalkozást.
A legkisebbek számára a Hókirálynő Meseszínpad előadása volt csábító. Akik eljöttek, láthatóan jól érezték magukat a programokon, de voltak olyanok is, akik a jó időt kihasználva a barokk kert kellemes környezetében múlatták az időt.
A Nádor Egyesülettel való kapcsolatunk már több éves, sokrétű. Így hát, akik jól érezték magukat nálunk, azokat megnyugtatjuk, hogy a megkezdett hagyományt folytatjuk, és jövőre is lesz családi délután.

A rendezvény képei:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.