Családi délután mesével, zenével, játékkal

161
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kézműves foglalkozás, játék, író-olvasó találkozó és zenés mesejáték is szerepelt a Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület és a Laffert Kúria által szervezett családi délután programlistáján. Ragyogó napsütés és fergeteges hangulat várta az érdeklődőket május 14-én, vasárnap.

Már kora délután kézműves foglalkozásokkal várták a kicsiket és nagyokat az egyesület tagjai. Talár kalapot, varázspálcát, Harry Potter-szemüveget és színes, tavaszi díszeket készíthettek a gyerekek, miközben egy öt kérdésből álló feladatsor megoldásával fagylalt jegyekért kelhettek versenyre a Laffert Kúria szervezésében. Volt, hogy a Duna utca állatait, a Laffert-család tagjait, vagy épp a Kúria kertjében található fákat kellett megvizsgálni egy-egy feladat megoldásához, valamint Gondos Brigitta zenés-játékos feladványokkal készült a résztvevőknek.

Tavaszi díszek, játékok készülnek
Gondos Brigitta zenés feladványai is nagy népszerűségnek örvendtek

Ez idő alatt a nagyobbak már tűkön ülve várták a program kiemelt vendégét, Tóth Tamás Boldizsárt, a Harry Potter könyvek fordítóját. A műfordítót a közönség tagjai könyvekről, filmkészítésről kérdezgették, valamint a Harry Potter könyvek írónője, J.K. Rowling sem maradhatott ki a beszélgetésből. Sokan kedvenc kötetükkel érkeztek az író-olvasó találkozóra, amit a fordító szívesen dedikált a megjelenteknek.

A Harry Potter könyvek fordítója, Tóth Tamás Boldizsár volt vendégünk
Sokan kedvenc kötetükkel érkeztek

 

 

 

 

 

 

A délután zárásaként – megannyi játék, élmény és fagylalt után – a Brass in The Five fúvósötös zenés mesejátéka következett a teraszon, „Mesék a Rézhegyen túlról” címmel. A három királyfi, szomorkodó édesanyjuk és a félelmetes sárkány történetét nem csupán a gyerekek, de a felnőttek is élvezettel követték nyomon, miközben a rendezvény a végéhez közeledett. Az együttes előadását követően a gyerekek a Laffert Kúria kertjében egy utolsó játékkal, fogócskával zárták az élményekkel teli délutánt.

“Mesék a Rézhegyen túlról”

További képek a rendezvényről>>>

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.