Június 6. Pünkösdi hangverseny a Blumenstrauss Kórussal

110
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A pandémia okozta 2 év kényszerszünet után a dunaharaszti Blumenstrauss Kórus ismét szeretettel vár mindenkit évadzáró koncertjére június 6-án, pünkösdhétfőn, 18 órától a Laffert Kúria teraszán.

A kórus számára kiemelten fontos a magyarországi németek kultúrájának, hagyományainak – főként zenei világának – a felnövekvő generációkkal való megismertetése. Épp emiatt idén koncertjük első felében a gyerekeké lesz a főszerep: a Blümchenstrauss Utánpótlás kisiskolás tagjaival kiegészülve “A brémai muzsikusok” című mesét hozzák el a közönségnek egy interaktív, zenés előadás keretein belül. Mesélőként csatlakozik a kórushoz Lehel Endre, városunk alpolgármestere. Szeretettel várnak minden kisebb-nagyobb gyerkőcöt, no meg szüleiket!

Természetesen a felnőttekről sem feledkeznek meg. A koncert második felében magyar zeneszerzők többszólamú, latin és német nyelvű kórusműveit hallgathatják meg az érdeklődők a kórus (karvezető: Hommer Zsuzsanna) és vendég fellépőjük, a Budapest XVIII. kerület Liederschatz Kórus (karvezető: Szabó Zsuzsanna) előadásában. Az eseményen bemutatkozik az idei évben alapított, a Blumenstrauss Kórus munkásságához csatlakozó ifjúsági zenekar, a Donau Musikanten, Géczi Tamás vezetésével.

A belépés díjtalan, szeretettel várunk mindenkit!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.